Een kassasysteem voor de horeca huren

Categorieën Blog

Door de pandemie en alle steeds wijzigende regels over activiteiten die wel en niet toegestaan zijn heerst er veel onzekerheid bij horecaondernemers. Het is dan ook best een risico om investeringen te doen of langdurige betalingsverplichtingen aan te gaan.

Aan de andere kant willen ondernemers geen kansen en vooral geen omzet missen. Daarom is het beschikken over een goed kassasysteem voor de horeca eigenlijk onmisbaar. Gelukkig zijn er nu oplossingen beschikbaar om alle kansen op omzet te grijpen.

Kansen benutten

Evenementen zijn weer toegestaan en wat is er leuker en lucratiever dan op een evenement staan en je producten aan de man te brengen? Hiervoor heb je echter wel een intuïtief te bedienen kassasysteem nodig. Zo kun je snel en foutloos je klanten zo snel mogelijk helpen. 

Niet iedereen beschikt echter over een kassasysteem voor de horeca, laat staan over een mobiel kassasysteem waarmee op locatie gewerkt kan worden. De oplossing voor dit probleem ligt zo voor de hand dat je deze optie gemakkelijk over het hoofd ziet.

Uitgelicht: Untill.nl – POS systeem horeca – unTill is het antwoord – Vraag gratis demo aan
Mogelijkheden

Er zijn namelijk bedrijven die kassasystemen voor de horeca te huur aanbieden. Op die manier kun je op de momenten waarop je dat nodig hebt beschikken over een geschikt systeem zonder daarvoor een investering te hoeven doen of een betalingsverplichting aan te gaan. 

Op feesten en evenementen is een snelle bediening een van de belangrijkste voorwaarden om een goede omzet te draaien. Het kan dan ook zeer handig zijn als je kassasysteem voor de horeca beschikt over een touchscreen dat niet te lijden heeft onder spatwater en bediening met natte handen. Zo hoeft degene die de kassa bedient niet steeds de handen volledig af te drogen en kan de kassa dichterbij de tap of de wasbak worden geplaatst. 

Daarnaast is het belangrijk dat je vooraf kunt inprogrammeren wat je verkoopt zodat degene die de betaling regelt niet alles handmatig hoeft in te voeren. Een druk op de knop kan volstaan om een drankje of gerecht toe te voegen aan de rekening. 

Een andere optie is het uitbreiden van het kassasysteem voor de horeca met handhelds. Met deze mobiele apparaten kan de bediening gemakkelijk bestellingen opnemen en afrekenen.

Conclusie

Als je tijdelijk de beschikking wilt hebben over een kassasysteem voor de horeca kun je deze het beste huren. De meeste verhuurbedrijven vragen geen borg en kunnen een systeem op maat leveren dat voldoet aan de eisen die gesteld worden aan de kassa. Er is dus geen enkele belemmering om kansen niet te grijpen als ze zich voordoen!