Managed Application Delivery: een krachtige motor voor online momentum

Categorieën Blog

Voor iedere organisatie is het belangrijk om te blijven innoveren; zowel online als offline. Innovatie is de drijfveer voor vernieuwing. En vernieuwing zorgt vaak voor verbetering. Innovatie is meer dan alleen het bedenken van nieuwe ideeën, het is ook het uitvoeren van nieuwe ideeën. En om dat te doen heb je lef nodig. Lef, en ervaring.

Aan het einde van dit artikel weet jij hoe Managed Application Delivery jou kan helpen om online te ontwikkelen.

Wat is Managed Application Delivery?

Een Managed Application Delivery is het volledig uitbesteden van de IT-omgeving van een onderneming. De uitbesteedde IT-omgeving komt in beheer van een IT-specialist. Doordat zij volledige toegang hebben tot de hele onlineomgeving kunnen zij nauw samenwerken met (web)developers.

Dit is vergelijkbaar met een krachtige motor die ineens een toevoer van benzine krijgt: als je ze samenvoegt dan bouw je krachtige momentum op in no-time.

Als je ooit met ontwikkelaars hebt samengewerkt, dan weet je dat het af en toe best lastig communiceren is. Ontwikkelaars kijken naar innovatie op hun eigen manier. En als ze oplossingen voor potentiële problemen vinden, dan kan het lastig zijn om de return on investment hierin te zien. Maar daar komt de IT-specialist in beeld.

Omdat beide partijen dezelfde taal spreken kunnen zij veel efficiënter en effectiever te werk gaan. Beide hebben ze slechts één doel: en dat is om jou online succes te garanderen.

Waarom zou ik een Managed application Delivery nemen?

Zoals gezegd is het een krachtige motor die momentum opbouwt. Dit kan lastig zijn als je de taal niet spreekt, maar als je een IT-specialist hebt die jouw taal wel spreekt en jouw behoeftes weet te vertalen naar doelgerichte actiepunten op basis van maximaal rendement, dan pas begint de motor te draaien.

De kracht ligt hem dus in de nauwe samenwerking met de IT-specialist. Het is hun taak om tot in detail te achterhalen wat jouw behoeften zijn en het is jouw taak om de specialisten zo compleet mogelijk te vertellen wat je doelen en je groeirichting is. Synergie ontstaat alleen bij een nauw en eerlijke samenwerking waarin je beide naar een bepaald doel toe werkt.

Snelheid is een cruciale factor

De rijkste man op aarde ‘Jeff Bezos’, eigenaar van Amazon, zegt: het succes dat Amazon jaarlijks behaald is afhankelijk van het aan experimenten dat we jaarlijks, maandelijks, wekelijkse en dagelijks runnen. Dit is niet alleen voor Amazon het geval, maar ook voor Facebook, Google en alle andere innovatieve Tech bedrijven.

Kortom: snelheid is de cruciale factor voor succes. Snelheid en zekerheid.

Dankzij de samengevoegde krachten van de IT-specialisten en de ontwikkelaars kan deze snelheid plaatsvinden. Ze experimenteren, proberen, meten en sturen; dag in dag uit.

Het mooiste van alles? Jij hoeft niets te doen. Of nou ja, af en toe een meeting en het ontvangen van de resultaten.

Mijn advies is niet om niets te doen, maar wel om de experts te laten doen waar zij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Zo levert iedereen de meeste toegevoegde waarde en bouw je momentum op dat niet meer te stoppen is.