De beste voorbereiding voor een dag in een beursstand

Categorie├źn Blog

Bedrijven kunnen er zelf veel aan doen om tijdens een vakbeurs een maximaal aantal bezoekers in de stand te krijgen. Het belangrijkste is de beursstand. Die moet vanaf een grote afstand al opvallen, zodat klanten de stand niet over het hoofd zien. Daarnaast moet er worden gezorgd voor een uitnodigende stand, met voldoende ruimte om klanten te ontvangen. Door gebruik te maken van een modulaire beursstand met frames van EFKA ben je voorbereid op elk type beurs. De aluminium frames bestaan uit koppelbare pop-up wanden, die net zo lang kunnen worden gemaakt als je maar wilt.

Dubbelzijdig

De kracht van een modulaire beursstand is, dat er in elk frame aan beide zijden van de wand een afbeelding kan worden gebruikt. Dat betekent dat je stand, zelfs als hij op een plein staat of van meerdere zijden toegankelijk is, altijd een goede uitstraling heeft. Het is natuurlijk van belang om zelf voor kwalitatief goede afbeeldingen in de frames te kiezen. Deze afbeeldingen moeten model staan voor de producten en diensten die door jouw bedrijf worden geleverd. Als je vaak met een stand op een beurs staat kun je de afbeeldingen afstemmen op het type bezoeker van de betreffende vakbeurs.

Lichtgewicht en gemakkelijk op te bouwen

De aluminium modulaire beursstand kun je zelf meenemen. Het materiaal weegt weinig en het opbouwen van een wand is zo simpel, dat het in een half uur klaar is. Dat scheelt dus aanzienlijk in de kosten die je normaal gesproken zou moeten uitgeven voor standbouw. Om de afbeeldingen extra goed zichtbaar te laten zijn kan er een spot op worden gericht. Er zijn echter ook modulaire frames verkrijgbaar met ingebouwde verlichting. Als die worden gebruikt valt je stand helemaal op. De frames moeten worden gevuld met textielprints die zijn afgewerkt met een platte pees.

Meer toepassingen

Een modulaire beurswand is niet alleen geschikt voor vakbeurzen. Ze kunnen ook prima worden gebruikt in een showroom of een winkel. Daarmee kan veel geld worden uitgespaard aan reclamemateriaal. Want een presentatie die geschikt is voor een beurs zal het ook prima doen in een showroom. Je kan in je bedrijf ook alleen de frames gebruiken en andere afbeeldingen in de frames doen. Een modulaire beurswand kan dan in het bedrijf worden gebruikt om klanten te attenderen op aanbiedingen of presentaties van producten die nieuw zijn in het assortiment.