De beste banen in Groningen

Categorieën Blog

Ben jij op zoek naar Vacatures in Groningen? Er zijn genoeg vacatures, maar het is ook fijn als je een baan hebt die goed betaald. In deze blog hebben we de best betaalde banen op een rijtje gezet, lees dus snel verder!

Klinische Chemie researcher

Een van de best betaalde banen in Groningen is onderzoeker klinische chemie. Deze baan past echter niet bij iedereen, want je moet er een pittige opleiding voor volgen waarvoor je veel discipline en doorzettingsvermogen nodig hebt. In dit beroep doe je onderzoek naar menselijke ziekten en afwijkingen en bekijk je lichaamsvocht en bloed. Hierbij werk je samen met vooraanstaande chirurgen, wetenschappers en artsen. Het maandsalaris van een klinische chemie researcher ligt gemiddeld tussen de €15.00,- en €20.000,- per maand.

Piloot of vliegtuig gezagvoerder

Een ander beroep waarmee je geld als water verdient is gezagvoerder of piloot in een vliegtuig zijn. Er zijn echter wel verschillen tussen de inkomens van piloten. Als je bij een goedkope luchtmaatschappij werkt en intercontinentaal vliegt dan verdien je veel minder. Als je als Boeing piloot de hele wereld overvliegt en de gezagvoerder van het vliegtuig bent, dan kun je al snel tussen de €9.000,- en €16.000,- per maand verdienen. Hoe groter de vliegmaatschappij, hoe meer je verdient.

Commercieel directeur

Wanneer je commercieel directeur bij een bedrijf bent, dan ben jij de eindverantwoordelijke persoon voor de kasstroom en omzet van het bedrijf waarvoor je in dienst bent. Om dit beroep te kunnen uitoefenen dien je kennis te hebben over financiën, management, boekhouding en bedrijfsvoering. Commercieel directeur zijn biedt veel afwisseling waarbij je verschillende functies hebt. Het is de ideale baan voor mensen die goed kunnen multitasken en niet vies zijn voor wat uitdaging. Gemiddeld verdient een commercieel directeur tussen de €5250,- en €16.000,- per maand. Bij grotere bedrijven verdien je meer, en ook je leeftijd en ervaring spelen mee in je salaris.

Accountant

Tenslotte kun je veel verdienen als accountant, tussen de €5000 en €13.000,- per maand! Bij deze baan heb je veel kennis nodig over cashflow en financiën.