Freelance developers en designers tot je beschikking

Categorieƫn Blog

Voor veel technische en contextuele opgaves binnen je bedrijf heb je snel en meestal tijdelijk iemand nodig die weet wat die doet en dit doet volgens de beste voorwaarden. Het inhuren van een freelancer is daarom een heel slim idee. Deze experts voeren de opdracht uit zoals jij dat wilt, waardoor jij geholpen bent met de content die je wilt hebben. Dit alles zonder al te veel poespas of moeilijk geregel. Tenminste, als je weet waar je moet zoeken. Als je op zoek bent naar freelancers op het gebied van development, online design, user experience en nog veel meer, dan zit je goed bij Jellow. Dit is het verzamelpunt waar de beste freelancers samenkomen en 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaarstaan om jou te helpen met je opgaves. Je vindt hier altijd de beste experts voor de beste prijs.

Laat het development en design maar lekker uit handen

Jellow beschikt over een enorm netwerk van freelance developers en designers, die volledig voor je klaarstaan en je kunnen helpen met elke opgave waar je maar in je bedrijf tegenaan loopt. Deze freelancers hebben zich al bewezen, door te werken voor grote en zelfs internationale bedrijven zoals Booking.com en de Nederlandse Loterij tot aan televisiezender FOX. De freelancers, ook wel Jellowers genoemd, zijn in alle markten thuis, waaronder marketing, communicatie, sales en HRM tot zelfs de overheid, het onderwijs en in de zorg.

Er zijn duizenden en duizenden freelancers aangesloten bij Jellow, in alle verschillende werkvelden. Denk hierbij aan SEO specialist, developer freelancer, virtual assistent, software engineer, UX designer freelancer en ga zo maar door. Functies waar je eigen hoofd misschien van gaat duizelen, maar gesneden koek zijn voor de Jellowers.

Creƫer je eigen pool van Jellowers

Je kunt bij Jellow kiezen uit verschillende freelancers en wanneer je een goede freelancer hebt gevonden, hoef je die ook nooit meer kwijt te raken. Je kunt hier namelijk een persoonlijke pool maken met jouw favoriete freelancers en deze blijven inzetten wanneer je weer een opgave in hun expertisegebied hebt. Op deze manier behoud je altijd de hoge kwaliteit die je krijgt van de freelancers van Jellow en hoef je ook niet steeds opnieuw je bedrijf aan een nieuw iemand te briefen. Zo bespaar je niet alleen op de kosten en dat je niet zelf aan de slag hoeft, maar ook op dat je niet steeds werk hoeft te verrichten dat je opnieuw moet doen en daarna verloren gaat. Bovendien behoudt je de kwaliteit van je communicatiemiddelen doordat je erop kunt vertrouwen welke expertise de Jellower heeft.

Het gebruik kunnen maken van Jellow is heel eenvoudig. Ga naar de website, geef aan wat voor een freelancer je zoekt en neem contact op met de Jellower. Je kunt altijd en overal in contact komen met de freelancer en geholpen worden op de beste manier.