Unieke relatiegeschenken vanuit je bedrijf

Categorieën Blog

Je valt pas echt op als bedrijf door unieke relatiegeschenken te geven aan klanten en andere zakelijke relaties. Je kunt voor een standaard relatiegeschenk gaan, zoals bijvoorbeeld een pen. Een prima keuze en een relatiegeschenk dat zijn nut heeft bewezen, maar je kunt ook voor iets uniekers gaan. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Bic aanstekers in een hoes weggeven. Dit is een relatiegeschenk wat je niet zomaar van een bedrijf zal krijgen. Hieronder tonen we meer van de mogelijkheden waar je voor kunt kiezen als je een unieke relatiegeschenk wilt geven vanuit je bedrijf.

Bic aanstekers in een hoes

Bic is één van de bekendste merken op het gebied van aanstekers. Zij staan garant voor een hoge kwaliteit van BIC aanstekers. Het is dan ook vrij logisch dat je voor dit merk kiest als je een aansteker weg wilt geven als relatiegeschenk vanuit je bedrijf. De aanstekers van dit merk vallen op door de hoes waarvan ze voorzien zijn. Dit biedt dit item meer bescherming. Bovendien ligt het comfortabel in de hand. Een aansteker is zo’n uitstekend relatiegeschenk omdat je het op meerdere manieren kunt gebruiken, van het verlichten van kaarsen tot aan het aansteken van een sigaret of sigaar (voor jezelf of voor een ander).

Wijn en wijnglazen

Als je bedrijf te maken heeft met eten en drinken, kun je hierop inhaken met je relatiegeschenken. Iets smaakvols wordt altijd geapprecieerd door mensen. Een uniek relatiegeschenk waar je voor kunt kiezen is wijn met wijnglazen. Het mooie is dat je wijnflessen en wijnglazen kunt laten bedrukken. Zo personaliseer je deze items voor jouw bedrijf. Wijn is één van de meest gedronken alcoholische drankjes van ons land en zal als cadeau in de smaak vallen bij de ontvanger.

Fleece deken

Nu weer iets uit een hele andere hoek. Relatiegeschenken doen het goed onder mensen als ze functioneel voor hen zijn. Hoe bruikbaarder een product is voor de ontvanger, hoe blijer ze met dit geschenk zijn en hoe positiever hun attitude is richting jouw onderneming. Daarom is een fleece deken zo’n goed relatiegeschenk. Tijdens de winter verwarmen mensen zich maar wat graag en kruipen ze onder zo’n heerlijk, comfortabel fleece deken.